Alexandra Nyberg

Helgen som gick, barnfritt och EM-guld

Godkväll, 

Känner mig ganska slut idag då vi haft problem med sömnen här hemma idag. Inte bara idag utan den sista tiden. Läggningen för natten tog en timme idag. Inte ok! Imorgon är det dags för nya rutiner! 

Idag började vi annars morgonen med en promenad och sedan hängde vi på öppna förskolan så Sigge fick leka med andra barn och andra leksaker. Efter det gick vi till dammen och skulle mata änderna men det var giriga stackare som jagade oss längs med trottoaren sen. Jag fick liksom jogga därifrån. Hua..! 
På eftermiddagen hann vi med lek i lekparken där vi på hemvägen fick sällskap av en såå go kattunge, hade bra lust att lägga henne i skötväskan och ta med henne hem. Det får dock räcka med en katt.. 
Innan läggningen tog vi en cykeltur med mamma runt omkring, vi gör det ibland och jag tycker det är riktigt mysigt. En händelserik dag men trots det är jag irriterad för nattningen tog för lång tid.. Jaja, nya tag imorgon! 

Helgen som gick var riktigt bra. Jag spenderade fredagskvällen i stallet. På lördagen var vi bjudna på middag till ett par vänner och Andreas mamma satt barnvakt. Vilken lyx! När man har barn känns det så lyxigt att få äta middag och dricka vin ostört men vad lycklig jag känner mig när jag får krypa ner bredvid en sovande Sigge när vi kommer hem. Då kryper jag nära och drar honom intill mig precis som man  gosade med sina mjukisdjur när man var liten. Det bästa av två världar, helt klart! 


Vi fick sovmorgon till 7.30 på söndagen och jag var på maxi redan kl 9.00 för att hinna handla innan Andreas började jobba. Jo man blir effektiv med småbarn i alla fall. Under dagen utfördes dessutom det stora eldprovet, jeans för första gången på hela sommaren och de passade fortfarande, vilken lättnad. Firade det med lite kakor och resterna från en blåbärspaj. Tyvärr är det sanningen men det var ju ändå söndag, hehe. 


Självklart följde jag EM-finalen i hoppning och lyckan när Peder vinner går väl inte ens att beskriva? Ja, det kom tårar och jag får fortfarande gåshud när jag pratar om det. Magiskt! 

Bilden nedan (fotad av Roland Thunholm) säger allt. Kärleken till hästen när Peder kramar om honom. Så som man gjorde när man var 10 år gammal och red favorithästen på ridskolan. Så som jag gör på Corolla, jag, den glada amatören. Så fint att även Peder gör det. 

En snabb update om min helg. 

Nu --> krypa ner bredvid min goa unge och snusa honom i nacken. Godnatt!