Alexandra Nyberg

Förkylningsfredag
Min fredag började väldigt tråkigt, nämligen med att jag gick hem från jobbet för att jag har blivit så fruktansvärt förkyld. Under eftermiddagen har även hostan kommit och hosta är ju det tråkigaste och få, den blir man sällan av med sen.. 
 
Inte mer med det, ikväll blir det med andra ord lugnt och Andreas ligger hemma i feber så det blir hämtmat och halvosva i soffan till en film.
 
 
Skulle jag ha ett eget stall någon gång då skulle jag ha en sån här sötis!
 
Ett superpass
Igår red jag ett sådant superpass på Selim, jag var förkyld och tänkte egentligen bara jogga honom lite men det var längesen jag hade ett riktigt wow-pass på banan. Igår kom det, en riktigt bra feeling och jag njöt som aldrig förr och även om det inte gjorde susen för min förkylning så gjorde det definitivt det för mitt humör!
 
Världens finaste häst, alla kategorier, han äger mitt hjärta!
Onsdagsmorgon och regn!
Godmorgon! 
Idag vaknade jag upp piggare än jag varit på länge men samtidigt väldigt täppt i näsan? Vilken konstig kombo, förkyld men piggare? 
Idag vräker regnet ner och efter jobbet blir det en sväng till stallet för att ta in hästarna och förhoppningsvis trimma lite i ridhuset också. 


Min nya rutin, det första jag tar på morgonen är tevatten och en citronskiva. Rensar kroppen på slaggprodukter, får igång förbränningen och innehåller massa antioxidanter!