Alexandra Nyberg

Younger
Söndag och jag njuter av lugnet som är just nu. Sigge sover och Andreas jobbar, själv plockar jag här hemma och förbereder inför veckan. Jag hoppas Sigge kan gå till förskolan  imorgon men vi avvaktar lite till för att se hur han mår.
Detta har verkligen varit en seg vecka då jag mestadels har suttit med en halvsovande Sigge i famnen i soffan. Mysigt men segt. Vi har varvat filmer som Emil, Pippi, Lotta på Bråkmakargatan och Saltkråkan med lite böcker och när Sigge har sovit har jag kollat in Younger på tv4play. Det är inte ofta jag tipsar om en serie men den här är grym! På den här veckan har jag sett hela säsong 1 och 2 och imorgon kommer ett nytt avsnitt, åh jag längtar nästan, hehe! 
Så ta mitt tips på allvar och titta på Younger, grym serie!! 
(null)

(null)

(null)

Det eviga plockandet..
Det är ett evigt kaos med barn och man kan plocka och städa i evigheter, verkligen! Men varje kväll när Sigge har somnat älskar jag att få plocka ihop hans leksaker och ställa ordning dem till dagen efter. Röran av leksaker betyder ändå att han har haft kul där under dagen och det värmer mitt hjärta. Dessutom älskat jag att organisera upp leksakerna så det inbjuder till lek dagen därpå och ofta gör jag någon liten överraskning till nästa dag. Nu för tiden springer han ut på morgonen och sedan tjuter han av glädje när han ser vad jag har gjort. Den lyckan! 


(null)

(null)

Kaos.. 

(null) (null)
(null)

Redo för nästa dag! 
Första hoppningen
I söndags hoppade jag och Corolla för första gången på två år nästan. Jag hoppade någon gång efter betet 2016 men det var bara något språng och jag kände mig inte bra i kroppen efter förlossningen så det var inget att hänga i granen precis. Vad som hänt efter det vet ni ju redan. 
I söndags la jag upp en riktigt låg studs, två små sockerbitar och ett litet räcke på 50cm. Alltså verkligen lågt. Jag vill inte ta några risker utan börja försiktigt men vad roligt vi hade! Corolla laddade på som bara den och jag svårt att hålla henne. Det såg nog inte så fint ut men kul hade vi och framförallt Corolla. Det värmer i hjärtat när jag märker hur kul hon tycker det är att hoppa! Finaste tjejen! 

(null)

Lite vår nu? Tack!