Alexandra Nyberg

Mellis före stallet
Sitter och slänger i mig lite mellanmål innan jag ska upp till stallet. Idag tänkte jag bara känna igenom honom i ridhuset, så att han är framåt för skänkeln ordentligt och lösgjord inför Pay and Jump imorgon.
 
Att grilla ikväll ser inte lovande ut.. men vi får se vad som händer. Förra valborg var jag i Kina och året innan det minns jag inte ens vad jag gjorde? Det var många år sedan som jag förknippade Valborg med fest i alla fall, men ett glas vin kan man alltid unna sig!
 
 
Morning
Godmorgon! 
Valborgsmässoafton idag vilket betyder att jag slutar jobbet redan vid 15.00, lyx! 
Om vädret tillåter ska vi grilla ikväll men oavsett vilket så blir det en lugn kväll, jag behöver vila upp mig och imorgon är det pay and jump! Bästa sättet att muntras upp på!
De senaste dagarna har varit jobbiga och jag har känt (känner mig fortfarande) väldigt sliten. Att jobba 100% och plugga 100% är inget jag rekommenderar men ibland blir det så.. 
Idag hade jag noll ork och energin var riktigt låg, helst ville jag bara lägga mig ner och.. Gråta? 

Det finns nog inget som ger mer energi än att rida i skogen på våren. Alla dofter, fågelkvitter, värmen från solen och lite galopp på ängarna på en supertaggad Selim gjorde susen för min del. Kanske kände Selim att jag behövde muntras upp för han bockade och busade en massa när vi galopperade så jag började skratta högt för mig själv. Vilken livskvalité!