Alexandra Nyberg

Gårdagen

Godmorgon!
Jag har redan varit uppe i två timmar och nu hör jag att Andreas börjar vakna i sovrummet. Älskar att vara uppe lite själv först på morgonen, har alltid gjort det!

Igår var Andreas ledig så jag började dagen i stallet och sedan åkte vi ner till stan där vi tog varsin massage, sååå välbehövligt för min stackars rygg som tagit så mycket stryk sista tiden. Sedan blev det en mysig fika i solen.
Känns så mysigt att vi har tisdagarna tillsammans eftersom Andreas jobbar varannan helg.

Han växer till sig
Tänk att vår lilla lilla prematur äntligen har fått hull och börjar bli en riktig knubbis. Nu har han äntligen fått de berömda vecken vid handlederna. Gulligaste någonsin. 
 
 
 
Stoet med stort S

Corolla är enligt Ida (vår dressyrtränare) stoet med stort S. När man är kompis med henne och låter det ske på hennes villkor, då är hon helt fantastisk och jag kan hylla henne i evigheter, men när hon tjurar ihop då gäller det att försöka hålla huvudet kallt på både henne och en själv annars går det aldrig..

För ett par veckor sedan tjurade hon ihop när vi skulle lasta och helt enkelt la sina dryga 500kg på min fot! Inte på tårna som man oftast blir trampad utan på hela foten!
Foten svullnade direkt, blev blålila och den är fortfarande, flera veckor senare, väldigt öm. Ja, hon var rätt billig då..