Alexandra Nyberg

Soliga dagar
Vilket sjukt underbart väder vi har :) Strålande sol och varmt som sjutton. Jag klagar inte, men jag hade velat vara ledig nu!
Enda nackdelen (om det finns några?) är att när vädret blir såhär fint så blir allt lidande hemma. Tvätten ligger kvar sen förra veckan, det är lite dammigt och smutsigt här och var i lägenheten och sedan en massa annat som ska fixas också..  Men så är det, hörde att det skulle bli sämre till helgen och jag jobbar då, så jag drabbas inte så mycket!

Efter jobbet idag ska jag träffa underbara Frida och Anna för en kaffe i solen, lovely :)


Slappar på stranden med älski, har ätit go...

img_9554 (MMS)

Slappar på stranden med älski, har ätit god sallad från alcamo och nu njuter vi för fullt :)

Hur svarar man på sånt? Man svarar nog ingenting..
Vilken härlig dag det blir :) och vilken bra dag jag hade igår!
Det blev inget pass (igen) för dem stängde 15.00 på måndagar (lyx tider), istället mötte jag upp älskipälsk på stranden och låg där i en timme, hade kunnat vara där hela kvällen egentligen.
Sedan var det dags att grilla med Victor och Johanna på gården.
Spontan och jätte mysig kväll.

Känner mig fortfarande jätte stressad. Försöker att ta det lugnt och inte lägga energi på det jag inte hinner, utan på det jag faktiskt hinner med.
Mitt i alltihopa så är det en tjej som har bestämt sig för att göra mitt liv till ett helvete.. finns det någon rättvisa här i världen eller ska jag behöva ta itu med henne själv? På mitt eget sätt?Ha en bra tisdag allihopa :)