Alexandra Nyberg

Nu blir det faddergalan på tv
Har ägnat större delen av kvällen åt att göra ett fotoalbum till min pappa från vår London resa. Han ska få det i julklapp. Tycker att det är så kul att göra någonting med alla mina foton som jag tar. Det är kul under tiden man gör dem och det är till stor glädje för den som får presenten också!

Tittade lite på halv åtta hos mig också och nu ser mamma och jag på faddergalan.

Imorgon är jag ledig, har dock en hel del annat som ska göras:
- Träna
- Ringa lite viktiga samtal
- Skicka iväg några viktiga mail
- Rensa bland alla mina tidningar
- Rensa mitt skrivbord så jag får plats
- Rensa min hurts/nattduksbord
- Bio med pappa 17.30

Bokade om min tid hos synsam till torsdag istället, ska ändå ner på stan då så passade mycket bättre så!

Så det blir ändå till att gå upp hyfsat tidigt imorgon för att hinna med allt som jag vill göra!Årets första julklappar


Så var dem första julklapparna inslagna, har 2 till egentligen men är lite kvar som ska fixas på dem så får vänta med att slå in dem.
Har även bokat en tid för terminalglasögon, imorgon 10.30. Känns som jag alltid springer nere på synsam, men den här gången betalar faktiskt jobbet så det känns skönt!

Gjorde rent min kameralins nyss med den nya pennan jag köpte igår. Prövade att ta några bilder och hittade ingen smutsfläck i alla fall så hoppas det hjälpte.
En kort måndag
Nu har jag precis kommit hem från jobbet och ska börja med att slå in lite julklappar som jag redan hunnit köpa. Har skrivit en lååång lista på saker jag ska hinna med den här veckan när jag inte jobbar riktigt lika mycket som de tidigare.
Ska jag hinna med den här listan så måste jag nog börja på direkten, först ut blir att ringa synsam och beställa tid för ett par terminalglasögon och sedan slå in julklappar och sedan träna. Hörs senare!