Alexandra Nyberg

Skåne - Ida och jag
Ida och jag fick smeknamnet Systrarna Creative idag av Simon, bild på oss finns här 
Spikmattan
Igår kom mamma hem med den berömda spikmattan.
Det första jag gjorde var att lägga mig på den och vilken känsla, wow säger jag bara.
Det var jätte skönt och jag höll på att somna på direkten. Spikmattan ska lösgöra endorfiner i kroppen som gör att man mår bättre och mer utvilad och så vidare..

Jag blev alldeles lugn och kan lova att jag sov riktigt gott inatt. Vet inte om det berodde på spikmattan eller att jag hade en massa sömn att ta igen, kanske en kombination? Gott sov jag i alla fall =)

Lönehelg
Äntligen fredag igen, den här veckan har varit ovanligt lång, men nu är helgen äntligen här. Nåja, vi har en rätt lång arbetsdag framför oss idag men efter det så drar vi direkt på afterwork och det ska bli superkul!

Det är lönehelg, strålande väder och dessutom jönköpings marknad. Det lär vara sjukt mycket folk ikväll, på både gott och ont.
Det är kul med mycket folk i rörelse, dock drar jönköpings marknad till sig folk från alla möjliga håll och kanter vilket resulterar i att både kreti och pleti kommer vistas i stan, men framförallt alla fjortisar. Jag ska inte säga någonting för när jag var yngre så sprang jag också där men nu när man har blivit lite äldre så tycker jag bara att det är jobbigt med så mycket folk och stånd överallt.

Först ska vi sticka iväg och käka någonstans sen blir det vidare ut. Efter kvällen/natten åker jag hem till älsklingen och sover där, med lite tur kanske han kan hämta mig :)

Jag hoppas på en strålande dag och rolig kväll, men jag tvivlar inte på detta med tanke på att vi har så kul ihop på jobbet.