Alexandra Nyberg

Morgonmys
Inatt sov vi dåligt igen, Sigge är lite täppt i näsan och vaknar och sover oroligt, stackarn. Därför har vi tagit det väldigt lugnt på morgonen och kommer fortsätta göra under dagen. Bara mysa och försöka kurera oss och senare blir det en promenad bort till stallet också. 
 
Ute är det väldigt grått, blåser och trist, en perfekt dag för att mysa inne i min nya pyjamas hela dagen.
 
Det bästa som finns är ändå när Sigge somnar såhär i soffan, så gulligt när han dessutom håller i min tröja så han vet att jag inte kan gå någonstans. Mysigt och välbehövligt att ibland bara stanna upp och lyssna på hans lugna (och tyvärr något ansträngda) andetag. Sötunge!
Japp, det är lite intorkad gröt han har i ansiktet/på näsan. Lovade mig själv att inte ha ett barn med intorkad mat i ansiktet men gröten blir ju som klister och är omöjlig att få bort? Att Sigge dessutom blir både arg och ledsen när det är dags att torka av munnen gör inte saken lättare.. men vet ni, det finns värre saker att bry sig om!
Träna på att sitta

Idag har vi hållt oss inne förutom en liten kort promenad i det soliga vädret med Frida och Melker. Så mysigt att träffa Frida igen som kom hem från sin resa häromdagen, bästa!  

Annars har jag spenderat dagen med Sigge såklart. Idag har vi tränat på att sitta och det går riktigt bra! Älskade lilla unge, han är så rolig och mysig och det är kul att umgås med honom varje dag. 

Vad jag saknar..
Jag längtar efter att få galoppera på en lång sträcka och låta Corolla sträcka ut och känna vinden i ansiktet. Det var i somras senast men känns ändå som det var flera år sedan..
 
 
Sedan längtar jag efter att träna, tävla och hoppa. Det var snart ett år sedan och den adrenalinkicken man får efter en tävling kan jag leva på länge. Vad jag saknar det!
 
 
En bild från förra julen när vi löshoppade Corolla, hoppas vi kan göra det snart igen..