Alexandra Nyberg

Första skiddagen
Sitter just nu och slappar i "vardagsrummet" i stugan, Erik sitter vid sin dator och jag i min. Annars är det Anton, Johanna, Kicki och Andreas här med, trångt och mysigt :)
Imorgon är det nyår och det ska bli sjukt kul, inget är planerat men vi är taggade ändå :)

Idag var som sagt första skiddagen och jag och Andreas åkte mest i Lindvallen men tog oss även bort till Högfjället och åkte lite där på eftermiddagen.
Var en jätte fin dag, vi kom ut i backen precis när solen höll på att gå upp och det var bara så himla fint :)

Trivs som fisken här uppe, trots att Andreas och jag delade på en säng på 90 cm idag, men det gick faktiskt rätt bra ändå, vi sov gott och har varit pigga oh glada hela dagen :)

Orkar inte lägga upp några bilder idag, måste vara lite social mot de andra.

Hörs imorgon!
Slappar i stugan
Nu sitter vi och segar här inne i stugan, var uppe och tittade på en skidshow innan, riktigt kul att se dem hoppa för dem var verkligen duktiga men det var svin kallt. Vet inte hur vi kommer överleva imorgon men hoppas att kläderna vi har med oss räcker :) hehe

Andreas och jag har börjat komma i ordning i Eriks pyttelilla rum så det kommer säkert bli hur bra som helst, värre är det för Erik som får bo hos Jose nu, hehe..

Nu ska jag joina dem andra ute vid teven, imorgon tar jag med kameran ut så då kommer det antagligen lite bilder :)
Framme i sälen
Nu är vi äntligen framme i sälen. Åkte strax före nio imorse och vid fyra hade vi installerat oss här hemma hos Erik och hans andra kompisar, det är lite som att bo i kollektiv. Gemensamt kök och badrum men det är hur mysigt som helst. Vi kommer bo jätte trångt men det kommer bli kul, det behöver inte alltid vara så lyxigt :)
Det var -24 grader när vi kom hit så vi får se hur det går med åkningen imorgon, men förhoppningsvis bra :)
Ska strax upp till Gustavsbacken och ska se på någon skidshow.