Alexandra Nyberg

Revansch i ösregnet
Idag blev det ännu en ridtur för min del, i ösregnet gav vi oss ut i skogen jag och Corolla. Att ta det lugnt brukar inte gå så bra för oss så idag valde vi att galoppera i backarna och det var så kul! Vi var dyngsura av regn men Corolla studsade upp och ner och frustade glatt efter varje galopp och jag kunde bara lätta på stödet i tygeln så for hon iväg. Underbart, har saknat det så mycket!
 
Känner redan att jag börjar få lite träningsvärk så det är bäst att ta det lugnt imorgon kanske, men bara skönt, då vet jag att musklerna har börjat arbeta igen och det känns också skönt.
Där och då i skogen kände jag mig så lycklig, trots att regnet öste ner på oss.
 
Tänk att jag redan rider igen, egentligen skulle Sigge inte ens ha varit född nu..
Dags för bete
Imorgon släpper vi Corolla på bete och det är hon verkligen värd. Hela juli ska hon få gå men det blir inte vila helt och hållet utan vi kommer hålla igång henne ett par gånger i veckan ändå, mest för att hålla magen i schak och även konditionen. En längre vila för hästarna anser jag är nyttigt och tycker dessutom de är värda det, precis som vi behöver semester.
Första veckan på betet är både Clara och jag bortresta så då blir det vila för henne och sedan kommer vi hålla igång henne resterande veckor. 
 
Förra året gick hon med Russin och en häst som hette Nellie på bete men i år ska hon till ett annat ställe och gå med bara ston, det känns bra och jag hoppas de är snälla mot henne, hehe.
Förra året vid betessläppet såg det ut såhär.
 
 
Så glada hästar, det värmer i hjärtat!
Var tredje timme

Nu har jag duschat och ska snart ge Sigge mat innan vi går och lägger oss, imorgon ska vi upp tidigt då kommer Erik, Mimmi och deras 3-månaders Maja hit. Andreas är ju tröttast av oss och han bestämde att de kunde komma 8.30 imorgon, ska bli intressant att se hur han ska orka upp, hehe..
Varje natt ställer vi klockan på var tredje timme, det är ungefär så ofta han ska äta och han brukar också bli hungrig ganska exakt efter tre timmar, förutom inatt. Inatt åt han vid 2 och jag försökte ge honom mat både kl 5, 6 och först kl 7.30 åt han. Att ställa klockan var tredje timme sitter kvar sedan vi var på neo och gav honom mat via sond. Numera säger han ju till när han är hungrig men det känns tryggt att kolla till honom var tredje timme ändå.. Antar att ingen annan gör så med sina bebisar? Hm..