Alexandra Nyberg

Fredag sista mars

Fredag och en ledig helg för en Andreas väntar, äntligen! Utanför regnar det och är grått så det blir nog att vi håller oss inomhus idag om det inte spricker upp sen. 


Igår hängde vi med Emelie och Lykke (Sigge sov större delen av tiden dock) och det var ett tag sedan sist så det var jättekul att prata ikapp oss lite! 
På eftermiddagen hade vi extra vägning hos BVC bara för att konstatera att Sigge gått ner (!!!) sedan sist.. suck.. Jaja, han var ju sjuk hela förra veckan med. Ny matstrategi igen. Hoppas på bättre resultat den här gången. 
Hos Emelie bjuda det alltid på lyxkaffe i fotovänliga koppar! Så fint!

Kavat Edsbro

Jag har inte bara druckit kallt kaffe och sövt om barnet idag, nej lite mer har vi fått gjort. Imorse åkte vi ner till stan för lite ärenden, bland annat fick Sigge nya skor. Kavat Edsbro, älskar dem skorna, så söta! 

Det är riktigt mulet, grått (och dimmigt!) ute så jag har redan hoppat i mina myskläder och tänker stanna inne och mysa resten av dagen. 

När man inte längre äter eller dricker varmt

Varför, varför, varför, VARFÖR vaknar Sigge alltid precis när maten är klar eller kaffet är nybryggt. Varför?! 

Inte vaknar han heller och vill gå upp, nej han vaknar och vill somna om, vilket betyder att jag ska lägga mig bredvid honom i sängen.. hejdå varmt kaffe och varm mat..