Alexandra Nyberg

Så glad för lite blod
Igår var vi hos hovslagaren och han hittade (till vår glädje) en blödning i vänster fram. Därför avbokades veterinären idag och så hoppas jag att vi har lite medvind nu och att det var detta som gjorde henne halt och inget annat..
 
 
Camoflagetejp är roligare än silvertejp, dock inte så prinsessigt som Corolla hade önskat, men det duger. 
 
 
Tisdag 25 april

Godmorgon tisdag! Andreas är ledig idag så vi ska iväg och handla det sista inför resan (nu är det inte många dagar kvar och det ska bli såå härligt!), det mesta till Sigge, eller ja, allt till honom. 


I eftermiddag ska Corolla få ny skor och samtidigt ska vi se om Björn hittar något i hoven på henne, annars kommer veterinären imorgon.. igår red jag henne en stund och trots att hon är tydligt halt i traven på båda fram (tror jag?) så märks det att hon tycker det är så kul att jobba. Hon tar stöd mot bettet och vill verkligen. Älskade fina häst, det var helt klart för hennes underbara ridkänsla vi köpte henne och inte för hennes delvis sura uppsyn i stallet, hehe! 

Allan den bevingade hästen

Det vräker ner snöblandat regn utanför fönstret och jag sitter inne i soffan och myser med en sovande Sigge i famnen. Såg precis Allan den bevingade hästen. Dokumentären om All In och Peder Fredricson. Fin film, fint ekipage och fint tankesätt. Det är något visst med män som är snälla mot hästar tycker jag. Som inte tycker att de ska "bemästras" med muskelkraft utan med kommunikation och ömsesidig respekt. Precis så som jag också vill jobba. Kul att höra att Allan har svårt att stå still och ibland flyger i luften för ingenting, det känner vi igen allt för väl från en viss Miss Corolla, hehe. 

För övrigt kommer veterinären på onsdag för att kolla till Corollas hälta, fyra veckor sedan idag men igår tyckte jag hon såg bra ut? Ska känna lite på henne idag och se hur hon känns, det är ju det viktigaste.