Alexandra Nyberg

Min söndag i bilder
Igår började jag min morgon i stallet och när jag hade gått av mitt pass åkte jag och Andreas ner till Neo fö en lunch i solen.
Vi delade på en pizza och några tapas till det, underbart, hade kunnat sitta där i solen hela dagen..
 
 
Sedan spang vi några ärenden och köpte med oss varsin kaffe och satte oss på Sprallet nere vid vattnet, insöp det sista av solen innan vi åkte hemåt.
 
Hemma var det sedag dags att förbereda för Andreas föräldrar och bror kom förbi på en middag och vi bjöd på pulled pork gjord på högrev. det var första gången vi gjorde det men det blev verklgien så gott!
 
Sista veckan innan semester
God morgon!
Måndag och ny vecka som bjuder på lite av varje. Bland annat får vi hem Linas inspirationskasse ikväll, tre middagar och fyra portioner, det ska bli så roligt att testa och få lite inspiration till rätter man inte brukar laga.
Det här är dessutom sista hela veckan innan vi åker till Sälen för lite välförtjänt semester så nu är det bara att bita ihop!
 
 
Vi har en sådan vacker utsikt över Vättern, speciellt på morgonen, synd att den inte gick att fånga så bra med mobilkameran genom fönstret, hehe. Så fort det blir varmare ute ska jag ställa upp stativet på terassen och då ska ni få se på fina bilder! 
 
Söndagmorgon i speakertornet
Godmorgon! Jag har redan varit vaken sedan 6.00, upp för att äta frukost och släppa ut hästarna och sedan några timmar tillbaka sitter jag speaker på en regional dressyrtävling.
Tycker det är så roligt att se riktigt duktiga ponnyryttare utföra svåra dressyrrörelser på sina små b-ponnys, annars ser jag solen lysa utanför och längtar faktiskt ut i det fina vädret.