Alexandra Nyberg

Jag och illustrator
Åh jag sitter här inne och jobbar med min bild, just nu har jag tappat lite inspirationen men jag får försöka tvinga tillbaka den.
Ute skiner solen och det är värsta sommaren, men jag har dragit ner persiennerna som en riktig datanörd (haha), bara för att inte bli bländad..
Men blir jag klar idag, är jag ledig resten av helgen.. men blir jag klar idag då?

Fredag
Godmorgon/förmiddag!
Hoppas på en bättre dag idag än igår!

Sitter och pillar med min bild i illustrator som måste bli klar idag.. panik!
Solen skiner och om ca en timme drar jag ut till stallet för att bli en ny människa igen :)
Sedan kommer dagen bestå av plugg, plugg, plugg.. och sedan måste vi åka och handla, kylen ekar tom och hur kul är det när helgen är här?

Ikväll blir det bio med Andreas!

Dagen som inte finns i almanackan
Den här dagen vill jag helst av allt radera ur minnet, dagen som inte finns..

Vaknade i morse bakfull, inget ovanligt eller konstigt om det inte varit för att det kändes som jag har fått magkatarr igen, inte lika illa som i julas. MEN jag har inte kunnat ta mig ur sängen på typ hela dagen för jag har haft så ont i magen. Fick sjukskriva mig på jobbet, jag som har så ont om pengar den här månaden :(

När jag insåg att min projektgrupp (jobbar med 3 killar, det positiva är att jag får nästan alltid som jag vill och får styra som jag vill, det negativa är att om jag inte är där eller bestämmer något så blir det inget gjort..) inte skulle få ett jota gjort om jag inte var där så kröp (japp, bokstavligen) in till badrummet för en varm dusch, sedan masade jag mig, mer död än levande ut i det fina vädret för att hämta min cykel hos Markus, innan jag drog till skolan.
Kommer hem till Markus bara för att inse att någon jävel har stulit min cykel. Var just då i stånd att börja gråta för allt kändes så taskigt. Tur att Markus kom ut så jag hann stoppa tårarna, verkar lite konstigt att stå där mitt på ljusa dagen, gråta för att cykeln är borta och för att man har ont i magen.

Vi fick lite gjort i skolan även om jag inte var jätte delaktig. När jag sen skulle hem så händer det sjukaste någonsin. Andreas skickar ett sms att han har hittat min cykel, på Markus gata. Sjukt eller?!
Tur det i alla fall, skulle typ dö utan min cykel, vi gör ju allt ihop :)

Nu sitter jag här, dubbelvikt, smärtan i magen har ökat igen och jag mår inte bra men måste fixa med min bild i illustrator..