Alexandra Nyberg

Dagens outfit
Slänger in en bild på dagens outfit, endast för att söta Ida tyckte om den :)
Nu ska jag pussa lite på Andreas som precis kom hem..
Dagens inköp (igen)
Kom hem från stan precis där jag bland annat besökte optikern. Tyvärr blev det inget trevligt besök, han hittade någon ny liten "prick" så jag ska få en remiss till ögon läkare, hoppas det inte är något allvarligt bara..

Hittade en liten söt bolero och en bok på stan som fick följa med mig hem :)
Det här är bok nr 12 i serien och jag har alla tidigare böcker och bara älskar dem, dem är så otroligt roliga!

Torsdag 18 juni
Idag har det regnat nästan precis hela dagen, känns inte så lovande inför imorgon men det är bara att acceptera läget, vädret är trots allt det sista som vi kan påverka.
Ingen har väl missat att det är midsommar imorgon? Fick min klänning igår som jag beställt från Nelly och den satt jätte bra, hoppas bara det inte blir kallt imorgon utan att jag kan använda den.

Har precis hämtat mig en kopp kaffe, har sjukt ont i huvudet och har haft det hela dagen, har redan tagit två huvudvärkstabletter men det har inte släppt ändå =(
Efter jobbet ska jag gå till optikern och kolla ifall viruset släppt från mitt öga och förhoppningningsvis så kan jag börja använda linser igen.

Ikväll kommer Andreas hem så vi ska mysa till det med en film och bara slappa, det ska bli skönt och jag längtar redan =)