Alexandra Nyberg

I slutet av dagen
Det här är ändå det viktigaste när allt kommer kring. Närheten och upplevelsen med hästen. Att äntligen kunna ta en tur i skogen, när solen värmer och fåglarna kvittrar. Bara vara, jag och Corolla. Det är magiskt och det är också det vi längtar till hela kalla vinterhalvåret när vi sliter i mörkret och kylan, till och från ridhusen. 
Det går att jämföra med när man möts av ett gnägg i hagen eller när en mjuk mule blåser varm luft på din kind. 
Relationen och kärleken till hästen är det som i slutet av dagen är det viktigaste och det betyder mer än fina resultat på equipe och färgglada rosetter. Får jag välja då väljer jag det här, alla dagar i veckan, året om. 
 
 
Torsdagmorgon 31 mars
God morgon!
Har precis ätit frukost och ska nu plocka ihop det sista innan jag tar mig till stallet, släpper ut, mockar och fixar allt i stallet för dit hinner jag inte mer idag sen. Det blir jobb, styrelsemöte och middag på schemat idag, fullt upp!
 
 
Att ha en vit häst..
När man äntligen kan börja släppa hästarna utan täcken mitt på dagen och senare kommer upp och ser det här, då är det mindre kul med vit häst, däremot glad för Crollis skull som säkert tycker det är skönt att vara utan täcke.