Alexandra Nyberg

Onsdag
Tänk att en "ledig" dag går så fort och helt plötsligt är man inte ledig längre. Tiden bara rusar fram!
Har i alla fall varit på biblioteket för att fixa lite böcker, här ska pluggas! Tänkte även börja på min distanskurs men inser nu att jag måste gå och handla, för att kunna göra mat, för att sedan kunna gå bort till dem andra och förfesta innan Häfv ikväll.
Jobb imorgon 8-13.30 och sedan skola 15-17. Hoppas jag är pigg imorgon!
Längtar till helgen faktiskt, vill ha helg nu!!!

Min fina älskling i spanien
Badkarsrace


Hej,
är ganska nyligen hemkommen från vårat badkarsrace i hamnkanalen. Vårt tema var militär, som ni ser på bilden ovan.. haha..

Annars lever jag och har det bra. Har varit jätte förkyld och hängig ett par dagar men nu börjar det gå åt rätt håll, tror jag?

Ikväll ska jag iväg på yoga igen med mamma, skönt :) Ikväll hoppar jag över Toga partyt med Maskin klassen. Orkar bara inte.. ska istället bli skönt att bara få vara hemma och somna tidigt :)

Feber, ångest och en jävla student..?!
Vad trött jag är på att vara den alla kommer till när det skiter sig! Typ "om ja lämnar Alexandra här vet jag att hon är kvar när jag kommer tillbaka"! Jag är trött på att ge råd och lyssna på alla era problem när ingen vill lyssna på mina?! Nej för "jag har ju de så bra och ska inte klaga".. Kanske det, men jag har väl också känslor?! En man rusade fram mot mig innan och skrek "jävla student, jag hatar er! Fy fan vilka äckel ni studenter är! Usch!" hm.. Vad svarar man på sånt?! Jag kollade på han och sa "snygg skinnväst, jävla raggare".. Inte jätte klyftigt men med tanke på att jag har feber och varje steg är en pina och hela halsen igen svullen så är jag ganska nöjd ;)