Alexandra Nyberg

Trötta vitsippor
Äntligen fredag och en lugnare helg ligger framför mig vilket jag ser fram mot! 
 
Igår var jag ute hos Frida i Habo och det var så kul att ses och prata ikapp lite, var längesen vi hann med det. 
Vi var iväg och tittade på lite olika ställen för bröllopsfotografering eftersom det vankas bröllop nästa helg (ska bli såå roligt!). Nu väntar vi bara in våren och lite värme, det är det enda jag  vill ändra på just nu! 
 

Till och med vitsipporna är trötta.. 
Bästa oljan
Vill tipsa om Bio-Oil, en "allt-i-allo" olja som går att använda till det mesta, håret, kroppen och ansiktet. Den är ekologisk och luktar gott vilket är ett stort plus!
Jag började använda den när jag precis tagit bort en leverfläck i ansiktet för jag läste att den kunde minska ärr. Nu vet jag inte hur ärret skulle sett ut annars men det syns inte om man inte vet om det och sedan dess är jag fast med oljan. Den ska även funka att smörja in magen med när man är gravid så just nu används den varje kväll här hemma. Jag vet inte om det hjälper, men jag inbillar mig det i alla fall.
 
Hemgjord pizza
Idag for jag runt på stan för att fixa lite ärenden, shoppade lite nödvändigheter till mig själv och lyssnade på riktigt hög musik i bilen, så gött!
Svängde förbi stallet innan jag åkte hem för att lämna en påse morötter, fjäska för Corolla och pussas lite. Finaste tjejen!
 
Väl hemma har vi tagit det lugnt, slappat och lagat middag, tänker snart gå och lägga mig och läsa, ska upp tidigt imorgon. Jag älskar för övrigt dessa lugna kvällar i soffan, uppskattar dem mycket mer nu när jag är lite tröttare än vanligt.
 
 
Ikväll lagade vi egen pizza, med ost, skinka, champinjoner och pinjenötter, lite färska tomater och ruccola till det, otroligt gott!