Alexandra Nyberg

Jobbiga men roliga dagar
Söndagkväll och helt slut! Vilken vecka och helg! 
Sent i fredags kommat hem från Stockholm och sedan har helgen bestått av stallet, hästar, tävling och igår var det 25-års fest! 
Att vara på mässa tar verkligen på krafterna, det är kul men tar också så mycket energi! 

Jag älskar i alla fall kontrasterna i mitt liv, ena dagen står jag på mässa, pratar jobb, bor på fint hotell, äter fin middag och dricker vin till sent på kvällen. För att nästa dag dra på mig ridkläderna, strunta i sminket och borra in näsan i Selims man. Kistamässan
Igårkväll kom Andreas hem från Stockholm och imorse åkte jag dit, eller hit, för här är jag nu. Imorgon börjar mässan och vi har byggt hela dagen och avslutat med middag och vin på hotellet. Är dödstrött och lite mörkrädd för att sova själv på hotellet.. 
Bjuder på lite bilder från dagen i alla fall. 

Hotellet, snyggt eller hur! Monterbygge! 

Varför tidig morgon?
Jag älskar tidiga mornar och går mycket hellre upp riktigt tidigt på morgonen än att sitta uppe på sent på kvällen. Oavsett om jag är trött (för det är jag ganska ofta) när klockan ringer så hoppar jag upp. Känslan av att vara vaken före alla andra och kunna starta dagen i lugn och ro är så skönt. Att känna att jag har fått saker gjorda innan andra ens har vaknat är också en skön känsla och det är väl tur att man gillar tidiga mornar när man har häst, då ingår ju det i konceptet :)