Alexandra Nyberg

Nyklippt

Idag klippte vi Corolla, jag insåg inte hur lång och tjock päls hon hade hunnit få förrän vi började klippa henne. Herregud vad päls! Skönt i alla fall att få det gjort. Corolla är så cool att klippa, får till och med klippa henne i ansiktet, bästa Crollis! 


Efteråt fick hon busa runt lite i ridhuset vilket hon verkade uppskatta

Förskoleplats

I onsdags fick vi förskoleplats till Sigge och i torsdags var vi där och hälsade på. Kul att vi fick vad vi önskat i första hand och så roligt att gå dit och hälsa på. Emelie och Lykke var också där eftersom Lykke fått plats på samma ställe. Jag hade dock en jobbig känsla resten av dagen. Jag har nog inte kopplat än att han ska börja på förskola. Tänk att han har blivit så stor? Samtidigt blöder mitt hjärta lite, kommer han trivas? Kommer de se honom för den han är? Kommer de ge honom rätt tid och utrymme.. åh jag blir helt tårögd av tanken, men jag litar på personalen och att de tar väl hand om honom. Alla tycker ju att deras barn är det viktigaste i världen så det ska väl inte vara svårare att ta hand om Sigge än något annat barn? Eller...? 


Min lilla pyssling

Han kommer säkert få det såå roligt på förskolan. Det är mitt mantra just nu, tur att det är ett tag kvar så jag hinner vänja mig vid tanken. 

Tidig lördagsmorgon

Godmorgon lördag.

Sigge väckte oss 5.30 och strax innan 6 gick det inte att hålla honom kvar i sängen utan det var bara att ge upp. Vi har myst i soffan till tända ljus och barnen i Bullerbyn på tv. Utanför är det alldeles dimmigt så vi har det ganska mysigt ändå! 
Det är något speciellt med att vara vaken riktigt tidigt på morgonen.. men nu, kaffe! 
Ha en bra lördag!