Alexandra Nyberg

Tomatplantorna växer och frodas

Titta vad mina tomatplantor växt, på bara några veckor! Första bilden är för tre veckor sedan och den sista är från idag. Jag känner mig så stolt! Nu ska de bara planteras om och få större kruka, det börjar bli lite akut.. 

Regn, sommar och segelduk

Vad gott med lite regn ute, det behövdes verkligen! Det har varit otroligt torrt ute och nu försvann förhoppningsvis lite frömjöl som har invaderat oss den sista tiden.. (jag vet att jag låter gammal, påminn mig inte..!!).


Men vilka fantastiska dagar vi har haft det sista, helgen som var samt förra veckan. Helt otroligt och vi har suttit ute sent varenda kväll på vår terrass och bara njutit. 
Bildregn på det!

Näst sista bilden visar, som ni ser på klockan, tidig morgon (natt?). Vi har inte suttit uppe till 3.30, den tiden är förbi för länge sen utan det var när jag var uppe och gjorde välling åt Sigge. Tidigt men såå vackert! 

Sista bilden försöker jag visa att vi fått upp vår segelduk, när den är uppe betyder det sommar! 

Jag vill bara lägga mig ner och gråta

Istället för att få Corolla friskförklarad blev hon istället diagnostiserad med ligamentsskador i kotan. Gamla skador. Skador som fanns redan när vi köpte henne. Skador som hon gått med länge och haft ont hela tiden. Stackars stackars Corolla.