Alexandra Nyberg

Flyttar "hem" igen

Imorgon flyttar vi tillbaka till vårt förra stall där vi alla trivdes så himla bra. Anledningen till att vi flyttade från första början var för att stallet såldes men nu har det sålts igen och vi fick möjlighet att flytta tillbaka.
Luften i det nuvarande stallet har inte varit så bra vilket tyvärr har gjort att Corolla varit irriterad i luftvägarna och även ögonen ibland. En av anledningarna till att det känns extra bra med flytten imorgon.

Nu åker vi hemåt

"God"morgon!
Jag har varit uppe sedan 5.10, då bestämde sig Sigge för att det var dags att gå upp, inte så mycket att be för, bara att kliva upp.

Ny vecka med en massa saker som händer, till att börja med ska vi få i oss frukost och sedan packa ihop och åka hemåt. I eftermiddag blir det bara att packa upp, handla upp mat till kylen och sedan åka till stallet och fixa det sista inför flytten.

Övrigt i veckan innebär bland annat lite läkarbesök, kompisdejt, dopsamtal osv..

Vykort från västkusten

Vi njuter av att vara lediga tillsammans och inte behöva bry oss om så mycket mer än att njuta av stunden. Vi promenerar i soligt väder, äter god mat, äter färska räkor, fikar och tränar. Jag har sprungit två gånger, nästan 4 km varje gång och det kändes så bra! Lite träningsvärk men det är bara skönt! Livet känns helt klart ganska bra och att åka bort några dagar var det bästa beslutet på länge!