Alexandra Nyberg

Två fegisar
Jag vet inte vem som är mest mörkrädd av mig och Selim men igår skulle vi ta en promenad i skogen, utmed elljusspåret. Redan i början talar Selim om för mig att det är mörkt och lite läskigt men vi knallar på. Jag små pratar hela tiden för jag inte vill höra några konstiga ljud och då och då stannar Selim upp och lyssnar på något, annars går han tätt, tätt bakom mig och  vill liksom att jag ska gå först. 
Efter en stund stannar Selim och vill inte gå mer och då ger jag upp, skogen är mörk och jag är livrädd för vem vi kan möta där framme. Istället tog vi en promenad runt anläggningen och de upplysta vägarna där det rör sig folk! 


Min lilla reflexhäst, han syns knappt! 
Ändrade planer och trötta ögon
Ibland ändras planerna drastiskt och igår när jag kom hem från stallet bestämdes det lite hastigt att vi skulle bort till Pipes och musikquizen för att möta upp lite kompisar. 
En öl blev tre och "någon timme" blev nästan stängning. 
Inte alls enligt planerna utan betydligt roligare! 

Idag får jag kriga mot min trötthet och gruset i ögonen efter bara 4,5 timmar sömn.


Är inget större fan av öl men den här är bara så himla god, alla måste testa! 
Det var så vackert och mysigt att gå hem mitt i natten när snön föll.

Mot min ögonsten
Kom nyligen hem från jobbet och idag var det en ganska strulig dag och huvudet känns tungt. Trots att det var snöblandat regn, halt och kallt när jag gick hem från jobbet så längtar ut och upp till stallet. Idag ska vi bara mysa, ha lite mentalträning från marken och gå en promenad. Jag och bästa Selim!