Alexandra Nyberg

Imorgon blir det after work
Imorgon blir det after work med mina fina vänner, jag längtar redan :)
Tänk att det är fredag imorgon och jag är ledig i helgen :) Absolut värt att firas med lite vin!
Jag har aldrig haft tråkigt med Erik, vi har heller aldrig sluppit baksmällan dagen efter, kan det ha något samband?Schysst med vinglaset i förgrunden :)
I like it
Wei vad folk som varit inne här idag, haters or lovers?! Hm..

Oavsett vilket så har jag haft en jätte bra dag!
Träffade härliga Emelie efter jobbet, alldeles för länge sedan som vi sågs. Uppdaterade varandra om livet och hon släppte världens nyhet, så roligt :) hehe

Nu sitter jag och väntar på tvätten ska bli klar så jag kan krypa ner i sängen sen. Är helt dödstrött, ge tillbaka timmen som ni tog!!
För övrigt så har alla mina vänner drabbats av "plugg-paniken" - nu är det dags att gräva ner våra huvuden i böckerna igen. Kommer jag in?! Inte den blekaste, någon backup finns inte, så någon som kan det här med att be, do it for me :)
Jag litar på min envisa vilja, jag brukar få som jag vill, får jag inte det så brukar det lösa sig så jag får det ändå, högskolan borde ta mig på allvar :)
Redan torsdag sista mars
Godmorgon!
Redan
torsdag, gud vad den här veckan har sprungit iväg!

Igår efter jobbet träffade jag Stenhammar på en fika på bageriet. Satt i solen och såg på alla människor. Lite kallt i luften men så mysigt att kunna sitta ute igen :) Jätte kul att träffa Anna igen, vi har inte setts på evigheter!

Idag är det tvätt som står på schemat, måste även fixa lite jobb ikväll.
Ha en fin dag allihopa :)