Alexandra Nyberg

Varsågod och rid
Idag fick vi för första gången på två år startsignal igen. Det var låga hinder och bara en pay and jump, men så kul vi hade. Corolla var super taggad och hoppade så fint och jag njöt (och flåsade) hela tiden. Världens finaste Corolla, vilken pärla hon är! 

(null)

I bakgrunden står mina trogna fans, mamma, pappa och Clara. 
We made it - första hela veckan
Första hela riktiga veckan av vårt nya liv gick galant. Inget vabb, inget kaos utan allting flöt på. Skrämmande enkelt och trivsamt! 
Känslan när jag parkerar utanför förskolan och ser Sigge lysa upp, skratta, ropa mamma, vinka och blir alldeles till sig av glädje är helt ovärderlig. Alla dagar jag känt mig värdelös som mamma har även det gett någonting. Tack och lov! 

Idag har vi en lugn lördag framför oss, vädret är underbart och vi var ute en stund efter frukost. Nu sover Sigge och jag njuter av att inte göra någonting för en stund. 
(null)

Vår utsikt, ser ut som man är i fjällen. 
En lördag mitt i februari
Hej på er! 
Lördag idag och vi fick sovmorgon till 6.30(!!), tack för det! 5.30 en lördag är lite tidigt även för mig.. 
vi körde Andreas till jobbet och sedan tog vi en tur på stan med mamma och Clara. Jag har shoppat, till mig själv(!!), lite nytt för badrumsskåpet, smink och rengöring och även två toppar. Härligt att för en gångs skull shoppa till mig själv! 
Vi hoppade också in på favoritfiket Stuk för en liten fika. Deras bullar är himmelska!! 

(null)

Veckan som har varit har jag, som ni vet, börjat ett nytt jobb och det känns så bra! 
Kul att börja jobba igen, har fått en bra start och när jag kom till förskolan igår (fredag) blev jag mött av en så glad kille att jag nästan fick tårar i ögonen. Sigge såg när jag parkerade bilen och bankade på rutan och vinkade och tjöt av glädje!! Vilken start på helgen, underbara unge!! 
(null)

(null)

Fick dessa fina blommor första dagen på jobbet, hur gulligt?