Alexandra Nyberg

Fredag

Freedag och en ledig helg för Andreas väntar, härligt! Helgen bjuder inte på några direkta måsten vilket känns fantastiskt. Vi ska istället försöka ta dagen lite som den kommer, mysigt!

Idag tog jag och Sigge en promenad till stan med Nathalie och tvillingarna för lunch på Condecco.
Tvillingtjejerna ligger alltid lugnt och tyst i vagnen oavsett vad vi gör eller är men Sigge ska alltid äta eller sitta med, vaggas eller sitta i knäet, aldrig en lugn stund där inte medan Nathalie kan både äta och fika i godan ro..
Jaja så är det, han är go ändå, min lilla klängapa!

Torsdagsmorgon

Godmorgon, nästan lika ruggigt väder ute idag. Vi gör det bästa av morgonen genom att mysa med tända ljus, kaffe och Nyhetsmorgon.

Jag försöker ta mig till babygruppen senare men vi får se hur vädret är, just nu blåser det storm.. ikväll blir det stallet i alla fall!

Regn, äppelpaj och mera regn

När jag vaknade till spöregn imorse och trots regnkläder var blöt inpå bara underkläderna efter en timme i stallet så bestämde jag mig för att ta en lugn dag utan måsten. När solen tittade fram mellan skurarna fick vi bort till Konsum för att få luft och handla. När vi kom ut från Konsum så regnade det och återigen blev jag väldigt blöt, inte lika blöt som första gången men tillräckligt för att allt behövde hängas upp på tork.
Istället har vi myst hemma, tittat på Vänner, sjungit sånger, lekt i babygymmet och bakat en äppelpaj.

Som om inte regnet idag gjorde mig kall, varmvattnet tog slut precis när jag skulle duscha, det blev en väldigt snabb dusch kan jag lova..

Godnatt!