Alexandra Nyberg

Lyckan
I över ett år har vi tragglat med Corollas skador (mitt i allting får vi dessutom en blödning i hoven, vilket vi även fick i våras.. suck) och ja, vi tappar både motivation och suget. Nu är det två veckor kvar innan vi får börja galoppera och det känns som en stor milstolpe! Någon gång i januari kommer vi börja hoppa små hinder och jag börjar äntligen se ljuset i tunneln. 
De sista dagarna har jag upplevt att Corolla varit uttråkad/ointresserad och tappat framåtbjudningen. Så tråkigt för hon är egentligen en pigg häst. 
I måndags låg det bommar i ridhuset och jag styrde mot en ensam bom och vad händer? Corolla blir som en liten studsig b-ponny, slår med huvudet och slänger sig fram och flyger över bommen. Jag kan inte sluta skratta. Jag förstår att alla i ridhuset såg på oss med fasa, haha! Men helt ärligt, Corolla blev en annan häst, eller, hon blev sitt rätta jag. Frustade, bjöd framåt och aldrig förr har vi haft så kul med lite bommar på marken! Den lyckan som spred sig i kroppen på mig gjorde att även jag ville börja bocka och frusta, haha! 
(null)

(null)

(null)


Winter outside
Godmorgon! 
Utanför yr snön och jag tycker det är så mysigt! Jag vet att snön också ställer till problem, (tex så hade min bil frusit igen så jag fick liksom bryta mig in i den..) nog om det, men så fint det är.
Snön delar alltid oss människor i två läger, de som hatar snön (omoget uttryck egentligen, att hata ett väder..) och vi som älskar snön. Utan snö är alternativet mörk gegga. Kylan och mörkret kommer oavsett snö eller inte. Snön ljusar upp, tänk på det mina kära vänner. 
Och, en sak till, när vi bor i Sverige kan vi inte hålla på att hata massa väder hit och dit, köp dig en varm jacka och vettiga skor så klarar du också av snön! 
Det var dagens tips från coachen, hehe. 
(null) (null)

(null)

Stoppa pressarna
Barnet har sovit hela natten. Hela natten. 
Somnade ca 18.30 och åt halva flaskan välling bara. Vaknade inte en enda gång på hela natten och sov trots att vår klocka ringde. Halleluja! 

Det finns hopp om framtiden trots allt, hehe. 
(null)

Annars är Sigge just nu väldigt frustrerad. Så fort han inte får som han vill eller att jag förstår vad han vill (och det ska helat ske inom en nanosekund), blir han så arg. Alltså ordet arg räcker inte ens, han blir förbannad! 
(null)

Den här åldern är dock helt fantastisk, det är så roligt att se hur han tar sig an problem och försöker lösa dem på olika sätt. Han är påhittig, rolig och många gånger sitter vi bara och skrattar ihop. Världens goaste unge!