Alexandra Nyberg

Snapshots från resan..
Igår hade vi riktigt tropsik värme, sådan som man tänker att det ska vara i Asien, idag hällregnar det istället. Lite mysigt eftersom vi ändå ska sitta inne och plugga hela dagen.
 
Nu har vi varit iväg på vår resa mer än halva tiden och jag tänkte passa på att slänga upp lite "ögonblicksbilder" - bilder som inte är tagna med min systemkamera alltså!
 
Här börjar vår resa, på landvetter..
 
Bilderna i flygplanet som man alltid tar och som alltid blir dåliga. På planet mot London och Heathrow
 
 
Fyra timmars väntan i London satte sina spår.. 
 
Såhär satt vi i tolv timmar, som en liten parantes kan jag lägga till att min tvskärm var grön under hela flygresan.. mindre kul..
 
 
Efter några dagar i Peking var det dags att ge sig iväg igen, på nattåget (ännu en tolvtimmarsresa) mot Shanghai.
 
 
Nu har resan tagit oss till Ningbo och restaurangen med engelsk meny där vi äter 1-2 gånger om dagen..
 
 
Här är bilder från en av alla dessa onsdagar då vi tar en öl på Shamrocks på bargatan Lao Wai Tan
 
Såhär ser det ut när vi pluggar/jobbar på våra rum..
 
 
Nu kommer det lite matbilder.. Dock inte från restaurangen på skolan, den är mycket bättre! Nedersta bilden visar ungefär vad jag brukar äta, ris och lite grönsaker..
 
"Utsikten" från min balkong som mamma efterfrågade någon gång :)
 
 
Här äter vi hamburgare på restaurangens Tasty's på Lao Wai Tan
 
 
Ganska ofta pluggar vi på Starbucks, det brukar se ut ungefär såhär..
 
 
Klassrummen på skolan..
 
 
Utanför Wanda Plaza (ett köpcenter) och Sara och Johannes vill helst inte vara med på samma bild, ett tema som har gått igenom hela resan..
 
 
Lite halvdåliga bilder från en kväll här i Ningbo..
 
Den sötaste hundvalpen
Här bor den sötaste lilla hundvalpenman kan tänka sig och varje dag försöker vi få chans att klappa den men han är inte intresserad av att bli klappad, vi får helt enkelt studera den lilla sötisen på avstånd.. 
Värme i Ningbo och äcklig yoghurt
Godmorgon!
Äntligen har värmen kommit hit till Ningbo (förhoppningsvis för att stanna!) och imorse spelade jag och Sara badminton en stund i hettan. Det låter hurtigare än vad det är, men jag mår ändå väldigt mycket bättre när jag får utöva lite fysisk aktivitet också!
 
Till frukost idag äter jag en yoghurt med smak av kiwi, kan vara något av det äckligaste jag ätit och just nu längtar jag efter en kopp kaffe och knäckemacka med ägg på.. mmh så gott!
Frukosten är väl det jobbigaste målet här, kineserna själva äter ju nudlar och "vanlig mat" till frukost och yoghurten här är väldigt söt och sliskig så jag känner mig sockertoppad i 5 minuter och blir sen hungrig igen.
 
Nu ska jag iväg och jobba med gruppen och senare ikväll skulle vi på någon gemensam middag med alla andra i klassen och äta indiskt och jag hoppas att det blir gott!