Alexandra Nyberg

Kolik
Godmorgon,
Eller egentligen inte är det ingen godmorgon. Jag är spyfärdig av trötthet och känner mig på allvar helt utmattad. Anledningen till det är helt enkelt att Selim fick kolik igår så jag var i stallet från 17-22.30 och åkte även upp en gång i natt också. Ett resultat av att han har rört på sig alldeles för lite (på grund av den vidriga hältan) och dessutom dricker dåligt. Jag försöker truga honom med torkade morötter som är uppblötta och det äter han ju men han dricker ytterst lite ur hinken i boxen och ingenting i hagen.. 
Hur som helst verkar han må bättre och vara piggare nu i alla fall, vilket han var redan igår när vi lämnade men ville ändå kolla till honom kring 4- tiden imorse också. 
Tack och lov att det är fredag, nu ska jag bara uthärda den här dagen och hålla mig vaken! 


Självklart gör jag allt för dig! 
Trött torsdag
Godmorgon!
Idag är jag tyvärr både trött och omotiverad och vill helst ligga kvar i sängen med en bra serie.. Verkligheten fungerar ju dock inte så och jag ska strax åka till jobbet. 
Efter min resa till Italien har jag fått så mycket att göra så jag har jobbat hemifrån varenda kväll den här veckan.. Skönt att helgen närmar sig med stormsteg! 


Hur söt? :)
Yoga
Jag har som mål att försöka ta upp yogan i mitt liv igen, jag har det ganska stressigt just nu och mycket krav omkring mig så därför försöker jag hitta stunder av lugn för mig själv.
Idag efter jobbet tog jag en stund för yoga, tända ett doftljus och gjorde lite enkla övningar. Så skönt efteråt och nu ska jag försöka få in den här rutinen någon (helst 2-3 dagar) varje vecka, men vill inte sätta målet för högt nu i början.