Alexandra Nyberg

Terapi i stallet

Igår spenderade jag kvällen i stallet med Corolla. Vad jag har saknat det! Det är slappt och skönt att ha dem på bete men så skönt med lite kroppsarbete igen som stallet faktiskt ger. Gick ca 8000 steg i stallet igår (ink promenad i skogen) men ändå! Det blir mycket "spring" i stallet och det kändes i kroppen igår när jag kom hem. 


Corolla verkade också nöjd över att vara hemma. Vi myste och pysslade i stallet och tog en mysig kvällspromenad i skogen med avbrott för pussar, godis och försök till selfie? Hur svårt kan det vara? Omöjligt.. 

Vad jag har saknat att umgås ordentligt med min fina prinsessa. Kände mig som en ny människa igår när jag kom hem! Bästa terapin är stallet och hästarna, helt klart!


Efter promenaden lyxade vi med betfor medan jag tvättade svansen och Corolla verkade inte misstycka! 

Gårdagen

Godmorgon! 

Idag var det lite mer en känsla av höst när vi vaknade men enligt vädret ska det bli fint senare? Hoppas på det! 

Men, låt oss prata om gårdagen som bjöd på helt fantastiskt väder! Sigge och jag var ute i stort sett hela dagen. Busade i lekparken, gick promenad och sent på eftermiddagen cyklade vi bort till mamma så Sigge fick busa runt på gräsmattan. Så härligt! 
Dagarna med Sigge är aldrig tråkiga, full fart, bus och en massa skratt. Så underbart att se! 

Själv avslutade jag kvällen i stallet hos Corolla. En helt underbar dag! 

Corolla är hemma igen
Hej igen,
jag har haft lite problem att publicera inlägg men nu verkar det fungera igen. 
Häromdagen blev mitt inlägg publicerat på blogg.se första sida, så roligt! Kul att så många hittade hit, hoppas ni vill stanna ;)
 
 
I söndags tog vi alltså hem Corolla från betet, med blandade känslor, helt klart.
Trots att hon verkligen bara har slappat i hagen i 8 veckor så blev hon så taggad när jag satt upp och nerverna kom fram direkt. Jag älskar hennes energi, så länge den är kontrollerbar såklart, hehe. Att få skritta hem henne från betet, det tar ca 20 min, fick mig bli så sugen på att rida igen. Jag vill så gärna att hon ska bli bra nu. Ett års vila.. Hon måste bli bra nu!
Självklart hade hon en glappig sko när vi red hemåt från betet men på torsdag har vi tid hos hovslagaren och på fredag ska vi longera och se hur hältan verkar vara.