Alexandra Nyberg

Kivarps gårdsmejeri och familjetid

Måndagsmorgon och en ruggig sådan! Regn och grått ute. Jag hade en viss tanke på att gå till öppna förskolan idag men med tanke på vädret samt att jag blivit förkyld så valde vi att stanna hem och kanske lika bra det, Sigge somnade precis i soffan.. 

Idag har vi inga direkta planer, vi ska nog bara vara hemma och mysa i pyjamas hela dagen.

Förutom förkylningen som startade i helgen så har vi haft det riktigt bra. I lördags tittade vi på kök och kakel men det är ju sådär smidigt med en helvild unge som testar akustiken i varenda butik och springer runt som en yr höna. Svettigt och utmattande deluxe! 

Efteråt styrde vi bilen mot stan och barnet somnade utan protest i vagnen (What?!) och vi kunde sitta på bryggan i solen med varsin cappuccino och prata i lugn och ro. Precis som förr. Ja förutom att vi nu satt och blängde på alla som kunde vara orsaken till att Sigge vaknade, typ de som skrattade för högt, precis bredvid vagnen. Eller de som inte går på bryggan utan klampar på bryggan. Hmm.. 

På eftermiddagen tog vi en cykeltur och stannade till vid lekparken en stund innan vi svängde förbi mamma på en snabbfika innan vi åkte hem för att mysa hela kvällen.
Helt slut efter att ha varit på språng hela dagen, men mysigt hade vi! 
 
Igår tog vi det lugnare, slappade en hel del och efter lunch åkte vi till Kivarps gårdsmejeri fören fika och klappa getterna. Det är så fint där ute, fin miljö, mycket gott fika och ett plus att barnen får klappa djuren. Tips för alla andra som vill ha något att hitta på! 

En av de roligaste sakerna Sigge vet är att vattna blommorna så när han ser en vattenkanna är det kört, bara låta honom hålla på tills han tröttnar.. 


Helgen gav oss en massa kvalitetstid tillsammans och familjetidsbanken är nu påfylld inför veckan, känns väldigt bra! 

#1 - NORRSKEN EMMA

så mysigt! och med ljus!

ha en underbar måndag
kramizz