Alexandra Nyberg

Den värsta smärtan jag upplevt..
I måndags efter babygruppen blev Sigge förkyld, väldigt förkyld. Några timmar senare slog det till på mig. Ikväll verkar det ha slagit till på Andreas. Så, nu är vi inne i sjuk-karusellen med barn tydligen.. 
Idag har Sigge och jag varit hemma hela dagen, med undantag för en liten promenad bort till konsum.
 
Till råga på allt har jag dessutom haft mensvärk idag, sorry för ärligheten, men herrejävlar (japp, en svordom passade bra in här) vad mycket ondare det gör sedan man fött barn. Aj.. Det ger mig varje gång en liten flashback tillbaka till Sigges förlossning och hur sjukt ONT det gjorde att föda barn utan någon smärtlindring. Den värsta smärtan jag upplevt. Någonsin. Även om minnet av den bleknar hela tiden, så lovade jag mig själv att aldrig glömma bort hur vidrigt ont det gjorde. Peppigt att läsa för er som inte har fött barn va, sorry igen för ärligheten men inga rosa moln här inte. Kan trösta er med att man klarar det i alla fall, hur sjukt ont det än gör och hur mycket man än tvivlar. 
 
Idag har vi mest legat såhär i soffan och vilat oss. Så ja, det är absolut värt att gå igenom en vidrig förlossning för att få njuta av detta.