Alexandra Nyberg

Skallad på bibblan och sittdelspremiär
Jag har varit lite trött på sociala medier, tycker egentligen att det är jättekul, men har bara varit trött på allas ytligheter och fasader, men framförallt på att folk inte står för vilka de är. Punkt för det.
 
Idag har vi hängt på bibblan med de andra mammorna och härliga kids. Vissa barn i gänget uppför sig alltid exemplariskt, Sigge är inte en av dem, tur att han är söt. Jag blev desutom skallad av ett annat barn på dryga året som sprang omkring där inne, tittar bort en sekund och plötsligt föll barnet rätt in i tinningen på mig. Barnet började gråta och jag hade faktiskt lust att göra detsamma, det gjorde riktigt ont. Då får jag snabbt påminna mig om att jag är vuxen (när blev jag det?) och är tvungen att uppföra mig därefter.. Vi båda överlevde utan större skador så ni kan vara lugna.
 
Idag gjorde vi premiär med sittdelen också, vilken succé, såklart när han kan sitta och titta på mig istället för att se upp i taket på en suflett, mamma är bäst ju ;) 
 
Slänger upp lite bilder från Kungshamn där vi tillbringade helgen. Älskar havet, kusten och klipporna. Så vackert och befriande.