Alexandra Nyberg

Sigge 8 månader, 6 månader korrigerad ålder
Nu är Sigge lite drygt 8 månader okorrigerat (6 månader korrigerad ålder) och det har hänt en hel del. För det första har han varit längre utanför magen än inne. Sjukt! 
Han är 65,9 cm lång och väger 7350g, fortfarande ganska liten alltså och de andra drar ifrån och om honom, men så har vi haft lite problem med maten också..
Han sitter numera själv, ja okej, jag måste sitta bredvid och vakta, han faller fortfarande ganska lätt. 
Vi har helt slutat att amma, även på natten. Han äter nu välling på natten, men det är också den enda gången han accepterar flaskan. Och tack och lov för det, han sover så mycket bättre på välling, skiter i vad alla pekpinnar säger om välling, nätterna är bättre och det behöver vi alla. 
Det går bättre med maten, han har varit kinkig med lunch och middag innan men nu brukar han äta det också efter lite trug och fjäsk.
Han är kittlig och skrattar högt när man kittlar honom, så roligt! Han är med mycket mer och är ganska bestämd men för det mesta väldigt glad men vill inte bli lämnad ensam, vilket han såklart aldrig blir, men han vill se mig, hela tiden. Det senaste är att han gör pruttljud med munnen när han äter så det sprutar mat i hela lägenheten, det är underhållande och jag skrattar, men jag måste städa flera gånger varje dag.. 
 
Älskade tokiga unge, världens goaste skitunge, alltid så glad och desto större han blir desto roligare har vi ihop. Världens finaste Sigge!