Alexandra Nyberg

Min helg
Godmorgon måndag!
Tittade precis ut genom fönstret och såg att det snöade, idag igen! Mysigt, även om jag hade vårkänslor i veckan. 
Helgen som gick var riktigt bra, Andreas var ledig och vi var spontana hela helgen, så längesedan.
 
Vi började med Johan Glans i fredags, herregud så lyckat, vad jag skrattade! Han är ju bäst, helt klart! Vi avslutade kvällen med lite tapas och vin på Neo, just like old times. Vi var hemma strax efter 23 och då var vi trötta och nöjda och Sigge sov. Andreas mamma tog hand om Sigge och det hade, tack och lov gått jättebra!
 
I brist på annan bild får Clara och Johan Glans stå för fredagens bild. Ja, Clara och mamma var också där och självklart lyckas Clara leta upp honom och ta en bild. 
 
I lördags sov vi ut och sedan mötte vi upp Fredrik, Erica och barnen för att åka pulka på isen i Bunn och grilla korv. Det var iskallt och vi gav upp efter ca en timme, men frisk luft gjorde oss gott och vi hängde resten av dagen i Gränna hos Erica där vi åt en otroligt god middag på kvällen innan vi åkte hemåt. 
 
Igår, söndag, blev det återigen sovmorgon och sedan blev det en tur till ikea och maxi. Slappade hemma och jag åkte till stallet och red på eftermiddagen. Igår travade vi för första gången och vilken känsla, underbart! Att bara skritta på rakt spår är riktigt tråkigt och det tycker Corolla också. Hennes steg i traven är fantastiskt och det var skönt att känna henne trampa på och frusta igen. Jag vill säga att nu är vi på gång, men det var väl att ta i, vi har hittills travat en långsida i varje varv bara, men det kändes otroligt bra!
 
 
 Sigge har sovit väldigt mycket bättre i helgen än förra veckan och det är vi otroligt tacksamma för! Att han sover bättre betyder inte att han sover hela natten, hell no! Det är ändå 1-2 uppvak varje natt och till och med 3 uppvak om man väljer att se 5.30 som natt, hehe.