Alexandra Nyberg

Om du inte kan krypa, rulla runt
Den här veckan hände det mycket saker i Sigges utveckling, bland annat började han rulla runt i tisdagsmorse. Han kom på att om han inte kan krypa kan han istället rulla runt, fort går det och jag hinner bara vända mig om så ligger han plötsligt under matbordet istället. 
Sedan hände det bästa, Sigge började äntligen äta gröten. Halleluja! Han till och med gapar efter skeden. En hel portion på kvällen och en halv (ibland hel) på morgonen men då är han inte lika matglad. Vilken lättnad att han äntligen äter den jäkla gröten, hehe. Vågar knappt skriva det här, det kommer väl ett bakslag på direkten då, hehe..
 
 
För övrigt så är Sigge världens goaste nu, skrattar och pratar, är sällan ledsen och det mesta som händer verkar han tycka är intressant. Så fort någon pratar med honom spricker han upp i ett leende och charmar dem. På babyrytmiken skrattar han ibland så högt att till och med personalen kommer av sig och börjar skratta med honom. Min älskade goa, glada unge!
Okej, allt är inte guld och gröna skogar såklart (höll ju nästan på att bli en cheesy-rosa-moln-min-bebis-är-bäst-blogg, back to reality), han har fortfarande svårt att sova bra på dagarna men man kan inte få allt.