Alexandra Nyberg

Fjärde advent
Fjärde advent, söndagkväll och jag har precis torkat tårarna. Har suttit här hemma och fulgråtit till utsläppet av Musikhjälpen. Dels älskar jag programmet så det var väldigt tråkigt att det var Kodjos sista år, han tycker jag gör hela programmet, så lite seperationsångest från min sida där.
 
 
 
Sedan grät jag efter att de visat Molly Nutleys resereportage och när alla barnen sa vad de ville bli när de var stora. Hua vad jag grät! Såg Sigge i varenda litet barn. Då känns det plötsligt lite futtigt att börja gnälla på att Sigge ville att jag skulle gå upp 04.50 idag.. men det gjorde vi i alla fall. 
 
Strax efter 7.00 åkte jag till stallet för att släppa ut hästarna, det var så längesedan sist så har glömt bort att jag tycker det är så mysigt, trots att det var becksvart ute.
 
På dagen idag har vi varit på julmarknad på Bashults gård, mysigt, även om det var plusgrader, lerigt och dimma. Men Sigges första julmarknad och roligast tyckte han att Tinkerhästarna var. Jag lovade dock att han skulle få rida på Corolla när han är tillräckligt stor. Jag ska lära honom allt jag kan, hehe.